Elnettet

Vores Elnet har indgået et samarbejde med Eltel om udskiftning af elmålere. Hvis din elmåler skal udskiftes, vil du blive kontaktet af Eltel enten pr. brev eller e-mail, hvor der er mulighed for at booke en tid for udskiftningen, som passer ind i dit program.

Elmålerudskiftning

Vores Elnet har indgået et samarbejde med Eltel om udskiftning af elmålere. Hvis din elmåler skal udskiftes, vil du blive kontaktet af Eltel enten pr. brev eller e-mail, hvor der er mulighed for at booke en tid for udskiftningen, som passer ind i dit program.

Vi udfører kvalitetskontrol af din nye elmåler

For at sikre at din elmåler er blevet udskiftet efter gældende forskrifter og korrekt i forhold til sikkerhedskrav, kan du risikere at få en uanmeldt besøg. Det vil ikke være alle, som får foretaget kvalitetskontrol.

Vores Elnet har indgået kontrakt med Elsikkerhed.dk om kvalitetskontrol af netop gennemførte elmålerudskiftninger. Vær opmærksom på, at repræsentant for Elsikkerhed.dk kan komme på besøg alle ugens dage - også lørdag og søndag. De vil bære et synligt ID-kort.

 

Du kan hente en vejledning ved at klikke på linket under din elmåler   

   
 Hent manual Landis+Gyr E360 Hent manual E350

Hent manual E120LiME

 

     
Hent manual E450  Hent manual E450 G3  Hent manual Kamstrup 684 

Få mere information om elmålerkampagnen her

Læs mere her

Hvorfor skal din elmåler udskiftes?

Der er flere årsager til, at din elmåler skal udskiftes. En del af de eksisterende elmålere udskiftes på grund af slitage, og der er ligeledes kommet nye lovmæssige krav til elmålere, som Vores Elnet naturligvis overholder. Vi tager en ny, effektiv og moderne teknologi i brug, som alle vores kunder vil få stort udbytte af med tiden.
Læs mere her

Hvornår skal din elmåler udskiftes?

Du skal ikke selv tage kontakt til Vores Elnet  - vi kontakter dig! Typisk kommer vi i hverdagen mellem kl. 8.00 og kl. 15.00, men vi kan også dukke op senere på dagen eller i weekenden. Du kan altid kende os, for der står Vores Elnet  på bilen, på vores beklædning og på vores synlige ID-kort. Bor du ikke i et af de berørte distrikter, kan du forvente, at vi kontakter dig pr. brev, når tiden for udskiftning af din elmåler nærmer sig.

Læs mere her

Hvis du ikke er hjemme

Er du ikke hjemme, når montøren kommer for at udskifte din elmåler, så lægger han sit kort med navn og telefonnummer. Han er sikkert stadig i nærheden, så det vil være en stor hjælp, hvis du vil kontakte ham, så snart du ser kortet. Så kan I sammen aftale et tidspunkt, hvor han kan komme og skifte din elmåler. Bor du i en ejendom, hvor elmåleren sidder uden for din bolig, er det ikke nødvendigt, du er hjemme.
Læs mere her

Sådan foregår det

Det vil være en stor hjælp, hvis du vil gøre plads foran elmåleren, så montøren kan komme til. Udskiftningen af elmåleren tager cirka 30 minutter. Under normale omstændigheder vil strømmen ikke blive afbrudt, men der vil være undtagelser, så det er altid en god ide at slukke for tændte apparater. Bor du i en ejendom, hvor elmåleren sidder uden for din bolig, er det ikke nødvendigt, du er hjemme.